Hoofdsponsoren

Sponsoren 

Hoofdsponsor Onderweegs & De Groot Accountants en Belastingadviseurs

Graag ondersteunen wij het bekende Rondje om de Koepel financieel. Als accountants, belastingadviseurs en auditors in Lunteren hechten wij er grote waarde aan om betrokken te zijn bij dit evenement.

Onze accountants en belastingadviseurs zijn uw partner in ondernemen. Samen met u nemen wij de financiële gegevens door. Deze cijfers combineren wij met de kansen die wij in uw markt zien. Verder gaan dan alleen rapporteren, leidt tot een beter resultaat! Door onze werkwijze en oprechte interesse groeit ons klantenbestand. Graag gaan wij ook met u samen op weg naar succes. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bent u van harte welkom op onze website www.odg-accountants.nl of op onze vestiging in Lunteren aan Boslaan 21.
 
 
Sponsoren 

Website sponsor Internetbureau gett
 
gett, tot 1 september 2017 genaamd Novisites en sinds '99 actief een begrip in de regio en ondersteunt graag bij mooie Lunterse initiatieven en evenementen. 

Wij hebben met een bestaansrecht van 19 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Wij bouwen graag aan duurzame klantrelaties door duidelijk en open te communiceren. Dit doen wij met een no-nonsense houding en een resultaatgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!
 
 
Deelname aan het Rondje om de Koepel geschiedt voor eigen risico!
De organisatie noch de mede- organisatoren aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor persoonlijk letsel.
Van alle bezoekers en of deelnemers wordt verwacht geen schade toe te brengen aan de natuur of aan andermans eigendommen en geen afval achter te laten. Voor eventueel veroorzaakte schade is de bezoeker of deelnemer zelf aansprakelijk!